Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Μάσκα Μαλλιών για Όγκο και ζωντάνια

Καλημέρα Κορίτσια μου!Τι κάνετε;Ελπίζω όλες να είστε καλά.

Λοιπόν και σήμερα θα σας για όμορφα λαμπερά μαλλιά.Τι είναι αυτό που στεναχωρεί εμάς τις γυναίκες όταν τα μαλλιά μας είναι άτονα και χωρίς όγκο.Υπάρχουν πολλές επώνυμες μάσκες για άτονα χωρίς όγκο μαλλιά αλλά εκτός απο ότι πρέπει να ξοδέψεις πολλά χρήματα περιέχουν και πολλά χημικά ετσί πιστέυω ότι είναι καλύρο να φτίαξουμε μόνη μας μια σπιτική μάσκα με αγνά υλικά.Οπότε σήμερα θα σας πώ πως μπορούμε να φτάξουμε εύκολα 2 μασκες μαλλιών με υλικά που θα βρούμε στην κουζίνα μας.

1η μάσκα μαλλιών

Υλικά:
 3 κουταλιές τής σούπας μπύρα
1/2 της κούπας ζεστό νερό

Εκτέλεση:
Βάζετε την μπύρα στο ζεστό νερό και το απλώνετε στα μαλλιά σας για 30 λεπτά.Ξεπλένετε με χλιαρό νερό και έπειτα χρεισιμοποιείτε κανονικά το σαμπουάν σας.

2η μάσκα μαλλιων

Υλικα:
2 ωμά αυγά
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
Χτυπάτε καλά τα υλικά και σε στεγνά μαλλιά απλώνετε το μίγμα για 10 λεπτά,στην συνέχεια τα ξεπλένετε και χρεισημοποιείτε κανονικά το σαμπουάν σας.Για καλύτερο αποτέλεσμα τα τυλίγετε με μια πετσέτα.


Ελπίζω να σας αρέσουν

6 σχόλια:

  1. Πανέμορφο το blog σου!!! Υπόσχομαι να επιστρέψω το συντομότερο για μια πιο... ουσιαστική ματιά!!!
    Όμορφη μέρα να έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοριτσι νασε καλα που περασες απο το λημερι μου..πολυ ομορφες συμβουλες..και ευκολες..χαιρομαι που θα περνω απο το Σπιτακι σου..καλη συνεχεια..φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπυρα ε?
    πολυ καλο!δε το χα σκεφτει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταπληκτικές, όπως πάντα. Σ' εχω αναφέρει στο προσφατο Post ΜΟυ. Ελπίζω να σου αρέσει http://organoste-ta-panta.blogspot.com/2012/05/blog-post_17.html !

    ΑπάντησηΔιαγραφή