Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Αποτρίχωση

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τους τρόπους αποτρίχωσης

Τρόποι αποτρίχωσης

Κορίτσια μου έρχεται το καλοκαίρι!Αρχίζουμε κατεβάζουμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα και το καλοκαίρι μας αρέσει να φοράμε περισσότερο φουστανάκια και σορτσάκια έτσι πρέπει να κάνουμε αποτρίχωση γιατί τα ποδαράκια μας το καλοκαίρι είναι σε κοινή θέα.Οπότε σήμερα θα σας μιλήσω για τους τρόπους αποτρίχωσης.


Επειδή όλες οι γυναίκες επιθυμούμε ένα δέρμα απαλό και χωρίς τρίχες σε κάποια σημεία του σωματός μας,καταφεύγουμε σε διάφορους μεθόδους αποτρίχωσης .
Πριν από κάθε μέθοδο το δέρμα μας θα πρέπει να είναι καθαρό και στεγνό .
Τρόποι αποτρίχωσης:
  1. Αν χρησιμοποιήσουμε ταινίες κεριού πάντα να τις τραβάμε με αντίθετη φορά από τη φορά που έχουν οι τρίχες ,με γρήγορη(απότομη) κίνηση .Σε αυτή την περίπτωση οι τρίχες αφαιρούνται από την ρίζα και αργούν να κάνουν την εμφάνισή τους .
  2. Αν χρησιμοποιήσουμε ζεστό κερί ,η εφαρμογή αυτή είναι πολύ επώδυνη και καλό θα ήταν να μην το εφαρμόζουμε στα σημεία που υπάρχει ευρυαγγεία .Σε αυτή την περίπτωση οι τρίχες αφαιρούνται από την ρίζα και αργούν να κάνουν την εμφάνισή τους .
  3. Αν χρησιμοποιήσουμε κρέμα ή αφρό η αποτρίχωση είναι πιο εύκολη ,αλλά πριν την εφαρμογή τους θα πρέπει να κάνουμε τεστ ευαισθησίαςσε μια μικρή περιοχή του δέρματος ,για να αποφύγουμε ανεπιθύμητεςαντιδράσεις στα συστατικά του προϊόντος .
  4. Αν χρησιμοποιήσουμε ξυράφι είναι η πιο γρήγορη λύση ,αλλά οι τρίχες μεγαλώνουν πιο γρήγορα .Όταν πρόκειται για την ευαίσθητη περιοχή καλό θα είναι να αποφεύγουμε το ξυράφι στην περιοχή αυτή ,γιατί δεν έχουμε οπτικό πεδίο και υπάρχει πιθανότητα να κοπούμε .
Επίσης υπάρχει και η αποτρίχωση με laser.Είναι μια μέθοδος που δίνει μόνιμο αποτέλεσμα μετά από συνεχή εφαρμογή στα ίδια σημεία ,αλλά πρέπει να διαθέσουμε χρόνο και χρήμα .Τέλος είναι πολύ πιο ακριβή απο τις παραπάνω μεθόδους .

Εσείς ποια μέθοδο αποτρίχωσης προτειμάτε;

3 σχόλια:

  1. εγώ τη χαλάουα δεν την αλλάζω με τίποτα!!! κατα τη γνώμη μου είναι η καλύτερη μέθοδος αποτρίχωσης!! (χωρίς να βάζω το λειζερ μέσα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eγω χρησιμοποιω pulse light. To λατρευω. Αρχιζω το χεομωνα και για καλοκαιρακι ειμαινετοιμη.

    From Paris with love!
    Kristina

    ΑπάντησηΔιαγραφή